Чоловіки з перцем!

6 листопада у Луцьку представники ГО "Міжнародний Центр Батьківства" оригінально відсвяткували Всесвітній День Чоловіків.

Організатори із своїми друзями, вирішили разом приготувати аджику за давнім родинним абхазським рецептом.

Зустріч організував Володимир Редкач, керівник регіонального відділення ГО Міжнародний Центр Батьківства у Західному регіоні. В своєму дописі у Фейсбук, Володимир розповів подробиці про цей чоловічий вікенд:

Приготування гострої аджики, давня традиція в родині моєї дружини, яка родом з Абхазії. Раніше вони в родині самі займалися її приготуванням. В минулому році, я готував з дружиною сам , а в цьому році вирішили поділитися таємницею приготування з друзями.

Багатьом гостям подобається і вони дуже радіють, коли отримують її в подарунок. Зробити власноруч, а ще й з друзями, то зовсім інша справа.

Свято пройшло в дуже позитивній атмосфері. Чоловіки отримали багато вражень, могли ближче познайомитися, розповівши про своє життя, свої сім'ї.

Оглядаючись сьогодні назад, розумію, що ми зробили більше ніж просто заготовочку крутої і смачної аджики для себе і своїх рідних...

Насправді, ми створили певну соціальну платформу для спілкування і позитивний простір, де відбувається певна "магія". Вірю, що показали приклад, що можна жити по-іншому...

Завжди з захопленням дивлясь на досвід спілкування, комунікацій в Європі, США... Люди більш відкриті для подібних проєктів, зустрічей, мають свої унікальні традиції...

Сьогодні є розуміння, яке розділи і мої друзі, що якщо ми самі не створимо свої власні традиції, подібні проєкти, їх нам не зробить ніхто, окрім нас самих...

Тому, вчора ми обрали створити свій комфортний і позитивний простір. І це було дуже круто!!!

Якщо хочете приєднатися, пишіть))


Ось що кажуть про цей проєкт самі учасники...

Місірук Олег:


Своєрідний такий собі челендж, який вчора здійснили, був неймовірним з декількох причин:

По-перше, у мене особисто не має великого кулінарного досвіду. Тому, як би якихось навіть місяць-два назад, мені сказали б: ти зробиш власноручно "абхазську аджику" в найближчий час, це було б як: у тебе плануєься політ у відкритий космос. Мабуть, останнє було ближче.))

По-друге, так, бачив як люди приймають участь в різних кулінарних шоу, але особисто перед камерою та в такому активному темпі, це було КРУТО! Звісно не без підтримки команди, мабуть самому б не вдалось навіть з наявністю рецепту. Тому, всім РЕСПЕКТ! ✌️

По-третє, це справді було захоплюючим дійством від самого початку передісторії, коли першим завданням було знайти м'ясорубку по ГОСТу 83-го року. )))

Крутезна подія, драйвова компанія, 5 годин пролетіли як пів години. Емоцій повно, цей Міжнародний День Чоловіків 2021 точно ніколи не забуду.

Впевнений, далі будуть нові челенджі...

Життя - це безліч викликів, де ти обираїш пройдеш ти їх чи ні, переступиш ти через стереотипи чи будеш слідувати з натовпом. Наш вибір - не має нічого неможливого, навіть, якщо ти цього ніколи не робив. )

Про день вчорашній, двома словами: чоловіки з перцем!!!

Дякую: Володимиру Редкачу - за організацію свята; Тарасу Кусию - за майстер-клас; Роману Баранчуку - за крутезні фото та відео; Всім хто був у команді за мегакруту атмосферу та позитивний настрій.

Валерій Деркач:


Першу баночку аджики я отримав у подарунок ще рік назад?. Розтягував задоволення і щоразу з вдячністю згадував Володимира. А тепер я сам знаю як і вмію робити справжню абхазьку аджику?. Запас маю на всю зиму і навіть декілька баночок на подарунок.

Дякую за чудовий майстер-клас. Це був унікальний досвід, таке враження ніби тепер я знаю якийсь секрет, який доступний дуже обмеженому колу людей. ??Було круто)))


Тарас Кусий, шеф-повар заходу:


Дуже багато емоцій .Чесно не люблю переписуватись і друкувати на телефоні, але наша зустріч і спілкування було цікавим, багато позитивної енергетики, незабутніх емоцій. "Карочє мужики!" Ви круті кожен по-своєму. Дякую за цю розрядку. Дякую за цей цінний час разом з Вами.



Залиште перший коментар