Дюжина ідей, щоб завоювати серце доньки

День святого Валентина або Міжнародний жіночий день може бути особливим не лише для романтичних стосунків між закоханими. Такі дні можуть стати чудовою нагодою для дівчинки по-особливому відчути увагу з боку свого тата, створюючи таким чином у неї вірну модель очікувань щодо поводження з собою як жінкою, в майбутньому, коли до її серця постукає кохання всього її життя!


Якщо ви сьогодні не відчуваєте такого зв'язку з нею, наступні поради можуть допомогти вам рухатися у вірному напрямку. Вони допоможуть вам відсвяткувати такі особливі дні з вашою дочкою таким чином, щоб поглибити ваш сердечний зв’язок. 


Дванадцять троянд можуть стати чудовим подарунком, який змусить її відчути себе особливою та коханою, але цього разу краще оберіть 12 речей, які ви можете зробити для неї або з нею, щоб вона відчула власну значущість, бо вона варта святкування.


Такий день може стати початком нової традиції, коли ви присвячуєте свій час та докладаєте творчих зусиль, щоб сказати: «Ти особлива».


Отримуйте задоволення, будьте винахідливим, виявіть терпіння, налаштуйтесь на служіння та додайте добру дозу гумору.


Перечитайте нижче дюжину ідей, які допоможуть вам завоювати її серце в цей особливий день, в особливий спосіб. Почніть з одного, а потім перейдіть до іншого наступного тижня або наступного місяця, або, якщо ви читаєте цей блог в іншу пору року, почніть з чогось із запропонованого на цих вихідних.


До речі, зауважте, що жодна з цих ідей не коштує грошей; замість того, щоб змушувати вас копирсатись у вашому гаманці, вони вимагатимуть копнути глибше в самому собі. І як завжди, якщо у вас є син, ці ідеї буде легко адаптувати і використовувати разом з ним.


  1. Займіться чимось веселим, якимось спільним заняттям, що подарує насолоду вам обом — ходьба, біг, їзда на велосипеді, стрільба з лука, кидання м'яча, гра в настільну гру тощо.
  2. Дозвольте їй навчити вас чомусь, що добре виходить у неї, а у вас ні — пекти, готувати, робити художній проект, розфарбовувати, розмовляти!
  3. Напишіть їй листа, в якому розкажіть про якості, які ви любите, якими захоплюєтеся, поважаєте і хочете зміцнити в ній. На ознаку особливості моменту, прочитайте лист для неї самі. Гарантовано, це буде те, що вона цінуватиме до кінця свого життя.
  4. Вийдіть із зони комфорту і запропонуйте їй потанцювати з вами під одну з її улюблених пісень. Якщо вона відмовляється, не переймайтесь цим; Вона не забуде, що ви просили.
  5. Безперервно, слухайте її протягом десяти хвилин, практикуючи навички активного слухання. Дивіться на неї, коли вона говорить, кивайте головою, щоб показати, що ви зацікавлені, нахиляйтеся вперед, ставте запитання, щоб заохотити її говорити більше. (Так, ви правильно прочитали!)
  6. Поділіться трьома історіями зі свого дитинства, які ви ніколи раніше їй не розповідали. Звичайно, заздалегідь запитайте її, чи хотіла б вона їх почути, оскільки деяким дівчатам більше подобається слухати історії, ніж іншим.
  7. Приємно здивуйте її. Полагодьте щось, що зламалося, виконайте якесь доручення замість неї, застеліть для неї ліжко або зробіть одну з її справ в якості приємного сюрпризу для неї.
  8. Запитайте, чи не образили ви її якимось чином, а потім попросіть вибачення, вислухавши всю історію. Візьміть для наслідування приклад одного тата, який, укладаючи в ліжко, щовечора ставить запитання своїй п'ятирічній доньці: «Чи не був тато сьогодні з тобою занадто суворий?» Це дозволяє йому відчути її біль, щоб вчасно його загоювати день за днем, це робить його набагато чутливішим до неї впродовж наступного дня.
  9. Посидьте з нею в інтернеті та знайдіть смішні відео, які змусять вас обох сміятися.
  10. Зробіть селфі, на яких ви двоє надягаєте випадкові речі на голову, а потім опублікуйте їх в своїх стрічках соціальних мереж із безглуздими підписами та хештегом #татодонькаселфі.
  11. Незалежно від часу доби приготуйте сніданок з їжі яку вона любить — млинці, вафлі, омлет, пластівці — і з’їжте все це без рук, отриманні в такий спосіб враження обов'язково залишаться в пам'яті!
  12. Подивіться з нею одне з її улюблених телевізійних шоу чи фільмів й спробуйте перейнятись ним таким чином, щоб підсилити її враження від перегляду, не висміюючи нічого, що їй подобається. Запропонуйте попкорн або морозиво, щоб зробити перегляд надзвичайно веселим та незабутнім.

Тату, чому б цього року не подарувати своїй доньці щось новеньке? ...Щось, що вимагатиме твоєї нероздільної уваги і всього твого серця?


Будьте певні, що вона відчує, що ти любиш її по-особливому, бо ти віддаєш їй щось більше, ніж можеш купити за гроші. Погодьтесь, що це може бути краще, ніж дюжина троянд, оскільки ці особливі моменти залишаться з нею на все життя!


Джерело: fathers.com

Залиште перший коментар