Чек-лист літніх розваг для татусів

З прийдешнім Днем Української Державності!


15 липня відзначаємо День Української Державності, одна з визначних дат, які ми святкуємо влітку. Це свято припадає десь посередині між Днем Конституції (28 червня) та Днем Незалежності (24 серпня) й ділить літо навпіл. Крім вшанування Дня, коли князь Київський Володимир Великий хрестив Київську Русь-Україну, маємо нагоду перевірити себе, що можемо зробити ще для розваг з нашими дітьми на літніх канікулах.


Зараз середина літа, тому, швидше за все, наші діти звикли до позашкільної рутини, а також хочуть насолоджуватися кожною хвилиною перед початком наступного навчального сезону. Тож саме зараз той час, коли варто запитати себе, як батька:


Які спогади я хочу залишити у своїх дітей про це літо?


Підбийте підсумки того, де ви знаходитесь у взаєминах з вашими дітьми і що, можливо, потрібно надолужити. Можливо, дитина вступає в новий етап життя, і ви хочете допомогти їй підготуватися до нього, або, можливо, ви хочете завести нову звичку проводити час один на один з кожною дитиною щотижня.


З одного боку, має сенс підійти до цього питання, думаючи про рівень розвитку та зрілості кожної дитини, а також про будь-які питання, які вам, можливо, доведеться з нею обговорити. З іншого боку, це можуть бути винятково веселощі та розваги.


Які ваші улюблені літні заняття з дитинства?


Смажити сосиски на багатті? Гасати на велосипеді? Ловити жуків? Це не якісь особливі спогади, але вашим дітям, швидше за все, вони сподобаються так само, як і вам. Хтось може навіть сказати, що жодне літо не обходиться без них, тому пропонуємо вашій увазі список чудових літніх заходів, якими можна зайнятися з вашими дітьми: Літнє веселе бінго. Натисніть тут, щоб отримати PDF-файл.

Вважайте, що це чек-лист, який потрібно виконати протягом наступних п'яти-шести тижнів. (Можливо, ви вже зробили кілька з його пунктів.) Спробуйте розмістити його на видному місці у себе вдома і залучити своїх дітей на допомогу для його заповнення. Не обов’язково неухильно дотримуватись кожної поради, деякі ідеї можуть краще спрацювати з певною адаптацією до віку або інтересів вашої дитини.


Головне: не дозволяйте літу минути, не залишивши по собі щасливих спогадів спільно проведеного часу батька з дитиною. Віримо, що це «Літнє веселе бінго» допоможе вам впоратись з цим завданням якнайкраще!


А що б ви додали до списку від себе? Поділіться власними ідеями залишивши коментар нижче.


За матеріалами: fathers.com

Залиште перший коментар