Я не хотів це пропустити

Майкл Макгуайр не збирався пропускати першу поїздку свого 3-річного сина на спортивну арену, і волів особисто супроводжувати його на гру чоловічої баскетбольної команди Університету Кентуккі. Він з’явився на арену, вкритий сажею, прямісінько після робочої зміни у вугільній шахті.


На фотографії з гри зображено Макгуайра з обличчям і одягом, покритими пилом і кіптявою, коли він спостерігає за своїм сином Істоном, який сяє від радості спостерігаючи за гравцями під час щорічної сутички Wildcats, синьо-білих 22 жовтня на Appalachian Wireless Arena в Pikeville.


Це фото стало вірусним і привернуло увагу легендарного головного тренера Кентуккі Джона Каліпарі, для якого воно виявилось дуже особистим.


«Американська мрія моєї сім’ї почалася на вугільній шахті в Кларксбурзі, штат Західна Вирджинія, тож ця картина вражає», — написав він у Twitter. «З того, що мені сказали, після зміни він мчав на арену, щоб бути зі своїм сином і дивитися нашу команду. Не знаю, хто це, але у мене є квитки для нього та його сім’ї у секторі для поважних гостей, щоб до них ставилися як до VIP-персон!»


Фото викликало хвилю підтримки з боку батьків і вболівальників Кентуккі.


«Велика повага до цієї людини, яка знаходить час, щоб стати батьком!» один чоловік прокоментував твіт Каліпарі. «Я сам профспілковий працівник і знаю, як важко збалансувати сімейний час і роботу. Іноді доводиться робити важкий вибір, щоб забезпечити свою сім’ю, але коли у вас є час, зробіть це дійсно важливим».


МакГуайр працює довго шість днів на тиждень у вугільній шахті приблизно за 40 хвилин їзди від арени, і він був сповнений рішучості потрапити на гру, навіть якщо це означало не мати часу, щоб вимитися.


«Не хотів пропустити це», — сказав він Джейкобу Собороффу виданню TODAY. «Мені й так довелося пропустити чимало важливих речей».


МакГуайр виріс завзятим уболівальником баскетболу Кентуккі, дивлячись ігри зі своїм батьком, тому він прагне продовжувати цю традицію зі своїм сином.


Хоча МакГуайр, можливо, виділявся серед натовпу під час гри, але враховуючи популярність галузі східному Кентуккі, тут звикли бачити шахтарів вкритих сажею та пилом, на спортивних змаганнях їхніх дітей.


Джерело: today.com


Залиште перший коментар