Перші новини після карантину

Карантин запроваджений через пандемію COVID-19 спричинив кризу у багатьох сферах нашого життя, в тому числі сімейного. Але як і всяка інша криза він так само став вікном нових можливостей, зокрема і для нашої організації.


За час двох місяців карантину ми доклали багато зусиль і креативу для того, щоб віддати у відкритий доступ наші програми і ресурси та зробити їх зручними для користування в онлайн форматі.


В результаті наполегливої роботи нашої команди ми видали на гора, як на наш погляд три чудових і дуже корисних проекти...

 

Оновлений сайт Міжнародного центру батьківства


Сайт https://uafathers.com/ окрім нового концептуального дизайнерського рішення, яке відображає наш головний меседж про Батька, збагатився новим розділом “Ресурси”. В цьому розділі ми зібрали наші напрацювання для роботи з чоловіками-батьками, якими радо ділимось з усіма вами.


Цей розділ буде особливо корисним для спеціалістів, які працюють з сім'ями і батьками.


Безкоштовні онлайн-ресурси для батька


Ми запустили унікальний для країн колишнього СНД освітній проект “Батько 24/7” (https://247.org.ua/) Ресурс повноцінно працює у двох мовних версіях: українська та російська.

Відтепер, кожен батько абсолютно безкоштовно може оцінити стан своєї батьківської практики і пройти навчання для її вдосконалення в онлайн режимі. Система автоматизована і працює у форматі інтерактивних курсів, які кожен чоловік може пройти абсолютно самостійно і в любий зручний для нього час. 


Міні-серіал для батька


За час карантину нами було створено декілька пілотних серій анімованого міні-серіалу для батька. Серіал складається з коротеньких сюжетів покликаних підзарядити чоловіків, які іноді відчувають втрату батьківської енергії.


Перший епізод вийде на Міжнародний день сім'ї, 15 травня 2020 року, на наших каналах "Батько 24/7" в Instagram та Facebook.


Анонс міні-серіалу можна переглянути тут: