Розпочався розіграш 100 книг до Дня Батька!

До Дня Батька Міжнародний Центр Батьківства проводить розіграш 100 книг.

 

 Умови розіграшу

 

  1. Зареєструватись на сайті https://247.org.ua/ до 18 червня 2020 року. (Якщо ви вже є зареєстрованим користувачем, пропустіть цей пункт і перейдіть до пункту 2).
  2. В особистому кабінеті на сайті https://247.org.ua/, у відповідній формі (дивіться зображення нижче) вказати дані: Ім’я, Прізвище, телефон, місто, номер відділення Нової пошти.
  3. Кожен зареєстрований користувач має можливість виграти лише один примірник книги “Основы отцовства”.
  4. Кожен переможець отримає книгу на тому відділенні Нової пошти, яке він вказав у своєму особистому кабінеті на сайті https://247.org.ua/.
  5. Вартість послуг Нової пошти сплачується ОТРИМУВАЧЕМ (переможцем розіграшу)

Зображення - 1

 

Зображення - 2

 

*УВАГА! Щоб вказані дані у цьому полі збереглися, треба повторно ввести придуманий вами пароль в строку, як вказано на зображені і натиснути кнопку "Зберегти".

 

Як будуть визначатись переможці

 

  1. 19 червня 2020 року шляхом рандомного жеребкування за ID-номерами** зареєстрованих користувачів сайту 247.org.ua, які вказали дані як зазначено у п.2 умов розіграшу, буде визначено переможців розіграшу.
  2. Жеребкування буде здійснено за допомогою сервісу random.org
  3. 20-21 червня всі переможці будуть повідомлені про виграш електронним листом на імейл, який вони вказали при реєстрації на сайті https://247.org.ua/.
  4. Впродовж 22-26 червня 2020 року книги будуть надіслані Новою поштою переможцям розіграшу.
  5. Користувачі, які зареєструвались пізніше 18 червня 2020 року, не беруть участі в цьому розіграші.

- - - - -
** ID-номер присвоюється автоматично при реєстрації і є унікальним. Ці номери залишаються відомими лише адміністратору сайту і користувачам не повідомляються.

 

Книга “Основы отцовства”

 

Це ексклюзивне міжнародне видання, яке було здійснено в рамках спільного проекту Національного Центру Батьківства (США) та Міжнародного Центру Батьківства (Україна). Оскільки видання від початку було призначено для всіх країн колишнього СНД, книга видана російською мовою.

Формат книги: робочий зошит для чоловіка-батька. Це означає, що окрім теорії, цей зошит містить практичні завдання для батька за кожною з 10 тем, які в ньому розглядаються. Виконуючи практичні завдання, чоловік одразу може проаналізувати свою батьківську практику в щоденному спілкуванні із своїми дітьми та застосувати набуті знання у взаєминах з ними.