На Український День родини презентували сайт сімейних традицій

 

З нагоди Дня родини, 8 липня 2020 року, у Луцьку презентували проєкт SUPERFAMILY.ORG.UA

Проект покликаний зібрати різноманітні ідеї для створення сімейних традицій на одному сайті. У вільному доступі можна отримати велику порцію натхнення та покрокові інструкції.

Чим проєкт цікавий і унікальний?


  • Насправді, таких проєктів в Україні ще не було. Є окремі невеличкі статті в інтернет-виданнях, але в такому форматі, як на сайті http://superfamily.org.ua/ немає...
  • Унікальність проєкту в тому, що самі лучани, а на сьогодні вже й жителі з інших міст, самостійно наповнюють його контентом. Тобто, це наші українські реальні і сучасні історії, які легко можуть стати Вашою сімейною традицією.
  • Сайт цікавий тим, що формат максимально простий в користуванні. На сьогодні зібрано близько 50-ти сімейних традицій. Тут є зовсім прості ідеї, на які не потрібно коштів або ж такі, де необхідні кошти, час, азарт, креатив і терпіння.
  • Одна з найбільших унікальних особливостей проекту, це особисте втілення сім'єю ідеї, яку вони собі самі оберуть.
  • Це мотиваційний проєкт, який впливає на наступні покоління. Згідно статистики, діти максимально повторюють шлях своїх батьків. Саме тому, якщо Ви створили певну традицію в своїй сім'ї, існує величезна ймовірність того, що Ваші діти її повторять в своїх сім'ях.


Проєкт став переможцем конкурсу соціальних проєктів, який проводило Управління соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді Луцькради і втілювався в життя спільними зусиллями БФ "Молодь з місією" та ГО "Міжнародний центр батьківства".