Події та заходи за перше півріччя 2020

Незважаючи на карантинні обмеження, за перше півріччя 2020 року програмами та ресурсами Міжнародного Центру Батьківства скористались понад 10500 українців.

 

Окрім безпосередньої участі у заходах, десятки тисяч українців долучились до наших соціальних офлайн та інтернет рекламних кампаній з нагоди Дня Батька в Україні.

 

Вуличні заходи

 

До введення карантину та після його послаблення татусі з нашої Організації провели декілька вуличних заходів. Це були і тато-вікенди, коли група чоловіків зі своїми дітьми разом проводять вихідний день за веселою та корисною спільною справою, і туристична подорож і міні-акції з нагоди Дня Батька в Україні.

Загалом було проведено 15-ть таких заходів, до участі в яких долучилося понад 3600 учасників.

 

Батьки і діти

 

Семінари для батьків

 

До карантину в залах, а під час карантину у віртуальних аудиторіях разом було проведено 19-ть навчальних семінарів для 5600 учасників. На семінарах йшлося про важливість і незамінність ролі батька для повноцінного розвитку дитини та його відповідальність у вихованні дітей.

Тато вам не мама

Форуми, конференції, круглі столи

Організували роботу 3-х регіональних круглих столів, провели 7-м презентацій наших ресурсів на запрошення зацікавлених організацій та прийняли участь в роботі 6 форумів та конференцій з темою про важливість ролі батька. Зокрема запропонували практичну програму з розвитку потенціалу чоловіків до відповідального батьківства на рівні місцевих громад. Загалом в цих заходах взяли участь понад 1400 учасників.

Відповідальне батьківство

 

Курси для чоловіків-батьків

Вже 20-ть років поспіль ми готуємо модераторів для проведення зустрічей з чоловіками за курсом “Основи батьківства”. На початку 2020 року, до введення карантинних обмежень, за цим курсом пройшло 3-и групи для 24 чоловіків-батьків. Щоб зробити наші курси доступними для більшої аудиторії ми створили безкоштовний онлайн-ресурс https://247.org.ua/. На ньому кожний охочий може пройти наші курси в онлайн-режимі, скористатись бібліотекою для батька та оцінити рівень власної батьківської практики за допомогою спеціальних тестів. За три місяці роботи сайту на ньому зареєструвалося 300 користувачів.

Основи батьківства

 

Соціальна реклама

З нагоди Дня Батька та на відзначення Дня захисту дітей і Українського Дня родини, Міжнародним Центром Батьківства за підтримки міських рад була проведена широкомасштабна рекламна кампанія “Добрий батько, яким він є?”. Десятки бігбордів та сітілайтів розмістили на вулицях Києва, Луцька, Теребовлі і Херсону та сотні постерів у громадському транспорті міста Києва.

Соціальна реклама

 

Соціальна Інтернет-кампанія

Міжнародний Центр Батьківства провів інтернет-кампанію з популяризації святкування Дня Батька в Україні “День Батька — твій день!”. В рамках кампанії було створено 35-ть промо-роликів та розіграно понад 100 цінних призів. Кампанія тривала три тижні і охопила більше 70.000 користувачів мережі Facebook в Україні.

SMM кампанія

 

Стати нашим партнером!

Щиро запрошуємо вас підтримати нашу діяльність. Кожні 100, 200 або 500 гривень розширюють наші можливості для популяризації важливості ролі батька в Україні. 

Ви можете зробити благодійний внесок на рахунок Міжнародного Центру Батьківства перейшовши за цим посиланням: https://api.fondy.eu/s/8mwUH1T2v