Центр сім'ї та відповідального батьківства в Херсоні

4 жовтня 2020 року в Херсоні на "IV ярмарку успіху і досягнень" презентували відкриття Центру сім'ї та відповідального батьківства.

Відкриття Центру відбулось завдяки співпраці місцевої влади та ГО "ДРЕВО" Об'єднання багатодітних родин". Центр створено, щоб допомагати батькам розвивати і підвищувати рівень свого виховного потенціалу, а молоді підготуватись до подружнього життя і сформувати відповідальне ставлення до шлюбу, батьківства, материнства та дітонародження.


Міжнародний Центр Батьківства вітає своїх колег та давніх друзів Андрія та Олену Щербакових, керівників ГО "ДРЕВО", а тепер і Центру сім'ї та відповідального батьківства з цим досягненням!


І вже традиційно, на презентації проекту не обійшлося без наших фірмових цікавинок для чоловіків з дітьми, Таткової майстерні та Тет-а-тет кафе з татом.


"Центр сім'ї та відповідального батьківства" знаходиться за адресою: вул. Перекопська 158. У зв'язку з карантинними обмеженнями запис на зустрічі відбувається за попереднім записом по телефону: +380966533880


Фоторепортаж з презентації проекту: Центр сім'ї та відповідального батьківства в Херсоні