ТОП освітніх проєктів для батька - 2020

У 2020 році Міжнародним Центром Батьківства у співпраці з партнерськими організаціями та органами місцевих влад було реалізовано понад 60 освітніх заходів та проєктів.

 

Семінари для батьків

Міжнародний центр батьківства

Батьки та фахівці, що працюють з сім’ями з понад 13 міст України стали учасниками семінарів, тренінгів та вебінарів на яких йшлося про важливість ролі батька для повноцінного розвитку дитини та його специфічний вплив на становлення її особистості.

 

Групи з розвитку батьківських навичок і якостей для чоловіків

Міжнародний центр батьківства

55 чоловіків з 7 міст України пройшли курс “Основи батьківства”, який передбачає не лише обговорення практичного застосування запропонованої теорії, але живий обмін реальним досвідом батьківства та актуальними викликами між учасниками групи.

 

Круглі столи з громадськістю та органами місцевого врядування

Міжнародний центр батьківства

У чотирьох містах (Мукачево, Радомишль, Фастів, Чернігів) за підтримки органів місцевого врядування були проведені круглі столи, на яких Міжнародним Центром Батьківства була запропонована Програма з розвитку потенціалу чоловіків до відповідального батьківства.

 

Онлайн ресурси для батьків

 

Вже на початку пандемії спричиненої COVID-19 Міжнародний Центр Батьківства запустив онлайн платформу з безкоштовними ресурсами для батька  https://247.org.ua/ де зареєстрованим користувачам доступні онлайн тести для оцінки власної батьківської практики, інтерактивні курси з розвитку батьківських якостей і навичок та бібліотека електронних книг для батька.

Так само ми долучились до випуску сайту  http://superfamily.org.ua/ з безкоштовними ресурсами з розвитку корисних сімейних традицій, покликаних покращити та зміцнити стосунки всередині родини.

 

Соціальна реклама

Добрий батько, яким він є?

У 5 містах (Київ, Луцьк, Теребовля, Фастів, Херсон) пройшла кампанія соціальної реклами “Добрий батько яким він є?”. Міста прикрасили бігборди, сітілайти та постери у громадському транспорті з сюжетами, які популяризують Модель доброго батька.

 

Визнання

Міжнародний центр батьківства

Приємно зазначити, що наші ініціативи та проєкти наших партнерів спрямовані на підсилення ролі батька у вихованні дітей і родинному житті знайшли визнання та були відзначені органами місцевого врядування. Так в Києві проєкт з відзначення Дня батька було визнано однією з кращих практик взаємодії місцевої влади та громадськості, а в Херсоні за підтримки міської ради було відкрито Центр сім’ї та відповідального батьківства.

 

Долучайтесь до наших проєктів та підтримуйте діяльність з популяризації відповідального батьківства!