ТОП забавних проєктів для татусів - 2020

У 2020 році Міжнародний Центр Батьківства у співпраці з партнерами та за підтримки органів місцевого врядування реалізував більше двох десятків забавних проєктів для татусів з дітьми.


Святкові заходи з нагоди Дня Батька

Міжнародний центр батьківства


У чотирьох містах (Київ, Луцьк, Харків, Херсон) пройшли великі святкування з відзначення Дня Батька. Татусі з дітьми змагались на каное, перетягували кросовер на швидкість, майстрували вироби з деревини, дізнавались більше один про одного завдяки спеціальному опитувальнику та приймали участь у різноманітних веселих конкурсах.


Міжнародний центр батьківства


У 12 містах для чоловіків влаштували флешмоби з призами та привітаннями з Днем Батька. Чоловікам дарували сувеніри, безкоштовний доступ до онлайн-ресурсів для батька та роздавали листівки всім охочим привітати свого батька зі святом.


Туристичні, творчі та спортивні проєкти для татусів з дітьми


Влітку пройшло три туристичні походи для татусів з дітьми...


Велика пригода на річці Ворскла

Міжнародний центр батьківства


Сім татусів та чотирнадцять дітлахів від 9 до 14 років - мали можливість насолодитися красою пейзажів, приготувати собі їжу на вогнищі, переночувати в наметах у лісі, зайнятися спортом і, звичайно ж, поспілкуватися один з одним, щоб стати ближче.


Велика пригода на річці Псел

Міжнародний центр батьківства


Дев'ятеро чоловіків-батьків за підтримки чотирьох жінок-матерів, взявши з собою двадцять дітей, рушили у триденний перехід вздовж річки Псел. Серед дітей були випускники сиротинців, які проходять адаптацію до самостійного життя.


Тато-вікенд у Карпатах

Міжнародний центр батьківства 

Десятеро татусів і дванадцятеро дітей з Дніпра, Луцька та Володимир-Волинська відправились у Карпатські гори на триденний тато-вікенд.

А ще для чоловіків та їхніх дітей влаштували три таткові майстерні та розваги у кегельбан...


Таткова майстерня у Вишгороді

Міжнародний центр батьківства

Татусі разом з дітьми виїхали до лісу щоб разом змайструвати шпаківні для довгоочікуваних весняних птахів.


Таткова майстерня на Вигурівщині (Київ)

Міжнародний центр батьківства 

В рамках міського заходу для сімей, було організовано Таткову майстерню де всі бажаючи отримали можливість долучитись до виготовлення годівничок для птахів з деревини.


Тато-вікенд у Кропивницькому

Міжнародний центр батьківства

Зібратись кампанією чоловіків щоб провести разом зі своїми дітьми гарний час не вимагає особливих зусиль, але запам'ятовується на довго та сприяє поглибленню взаємин батька з дітьми.


Долучайтесь до наших проєктів та підтримуйте діяльність з популяризації відповідального батьківства!