В Гусятині відзначили Український День родини

8 липня відзначається Український День родини. З нагоди цього свята КЗ "Гусятинський центр культури і дозвілля" спільно з Міжнародним центром батьківства та ГО "Сім'я на скелі" провели святкування "Українська родина - народу святиня!".

 

Захід відбувся на танцювальному майданчику біля КЗ "ГЦКіД", за участю органів місцевого самоврядування, координатора Міжнародного центру батьківства, священнослужителів та громадськості. Організатори наголосили на тому, що родина – це найрідніші, найближчі люди, які допомагають усім нам у складних ситуаціях, дарують нам тепло. Родина – це безпечний і затишний рідний дім, а родинне тепло, й уроки життя – це те, що людина бере із собою в усі дорослі шляхи.

 

Під час святкування діяли ігри та розваги для дітей, їх батьків та родин та проходила концертна програма. У концерті взяли участь колективи та окремі виконавці Гусятинського центру культури і дозвілля, учні Гусятинської мистецької школи, вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості, творчі родини громади та вокальний гурт "5-й океан" з поетесою Нелею Романовською.

 

Фоторепортаж з місця події: ФОТО