Події та заходи за друге півріччя 2021

За друге півріччя 2021 року, до програм та заходів Міжнародного Центру Батьківства долучилося більше 2000 українців.

 

Таткова майстерня для хлопчиків 6-11 рр.

 

18 вересня, в м. Києві запрацював спільний проєкт Міжнародного Центру Батьківства та ГО “ВКПЦ “Нове життя”, “Таткова майстерня” для хлопчиків 6-11 років, що виховуються без батька та з родин у складних життєвих обставинах.

На регулярних зустрічах, що відбуваються 2 рази на місяць, хлопці під проводом дорослих чоловіків-майстрів, виготовляють різні поробки, набуваючи в такий спосіб корисні навички та позитивний досвід спілкування у чоловічій компанії.

 

Вуличні заходи для батьків з дітьми

Міжнародний центр батьківства

 

Впродовж Липня — Жовтня активісти Центру провели 8-м вуличних заходів для батьків з дітьми, які відвідало біля 1500 учасників.

Різноманітні фестивалі, туристичні подорожі і тато-вікенди були зосередженні на піднесені важливості активної, позитивної та відповідальної залученості батька в життя і виховання дитини.

 

Семінари для батьків

Міжнародний центр батьківства

 

У другому півріччі наші тренери провели для 175 батьків 10-ть семінарів-тренінгів присвячених важливості ролі батька в житті та вихованні дітей.

На наших семінарах чоловіки отримують практичні інструменти для оцінки власної батьківської практики, які допомагають їм побачити свої досягнення і прогалини у піклуванні про дітей.

 

Курс для чоловіків “Основи батьківства”

Міжнародний центр батьківства

 

За літньо-осінній період до 3-х груп з розвитку батьківських якостей і навичок приєдналось 24-ри татуся, щоб стати кращими батьками для своїх дітей через.

Проходження практичного курсу “Основи батьківства”, це найкращий спосіб поглибленого занурення в аналіз та покращення взаємин зі своїми дітьми та взаємодії з дружиною в процесі їхнього виховання.

Міжнародний центр батьківства

 

На 2-х презентаціях для понад 100 активістів місцевих громад, були представлені ресурси, які пропонує Міжнародний Центр батьківства для роботи з чоловіками-батьками.

Ми переконані, що місцеві громади можуть і мають надавати необхідну підтримку чоловікам для розвитку їхнього потенціалу відповідального батьківства.

 

Події та заходи за перше півріччя 2021 року: https://uafathers.com/news/n064