Тато і війна

Батько - важлива особистість в житті кожної дитини. Важко переоцінити роль тата. Багато батьків переймаються тим, як бути хорошим татом, як не зробити помилок, які неможливо буде виправити. Образ тата залишиться з дитиною на все життя.

Як залишатися опорою і підтримкою для своєї дитини під час війни. Як бути провідником щастя. Як передати надію та впевненість. Як відкрити світ краси та людяності в важкі часи випробувань. Як передати дитині те, заради чого варто жити. Як допомогти дитині знайти свій шлях та свободу, не втративши зв'язок, довіру та ніжність. Що саме головне в ролі батька. Як виховувати своє серце, щоб передати безцінне своїм нащадкам.

 

Про глибоке і болюче щиро та глибоко - про батьківство в часи війни будемо говорити з філософами, богословами, письменниками, дослідниками, науковцями, релігієзнавцями, чудовими батьками, богословами-снайперами - Ігорем Козловським, Юрієм Чорноморцем та Олександром Філоненко 28 червня о 17.00 за адресою вул. Деревлянська, 13.

Приходьте! Зустріч буде цікавою для всіх!

 

Вхід за добровільну пожертву, яка піде на підтримку снайперського батальйону.

 

Якщо ви бажаєте, щоб ми нагадали вам про зустріч, будь ласка зареєструйтеся: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbInl1PX4E2kVegVGRex_NinZoIko6S2k9QIgeJJgvyw5DZg/viewform