В Києві проходитиме Міжнародний тиждень здоров'я підлітків

19 березня 2023 року, під час Міжнародного тижня здоров’я підлітків в Києві пройдуть інтерактивні соціально-просвітницькі заходи для батьків та дітей.


Запрошуємо Вас 19.03.2023, у неділю, взяти участь у інтерактивно-просвітницькому соціальному заході, присвяченому старту Міжнародного тижня здоров’я підлітків!

 

В рамках заходу заплановані:


  • Інтерактивні розминки та флеш-моби «Прокачай власне здоров’я».
  • Лекції із статевого здоров’я для молодших підлітків та статевої просвіти для старших підлітків.
  • Психологічні консультації для батьків з питань поведінці у підлітковому віці та сексуального здоров’я підлітків.

 

Спеціально для татусів

Окремо саме для татусів, які виховують дівчат, відбудеться просвітницька розмова з основ менструального здоров’я у підлітковому віці. Адже ця тема часто є певним табу як для татів, так і для дівчат, а відсутність знань та розуміння ситуації можуть мати негативні наслідки для здоров’я наших дітей.


Щоб прийняти участь у семінарі для татусів, які виховують дівчат, зареєструйтесь за цим посиланням: https://forms.gle/4mpAp49mXX9wpGKt7


Під час заходу запланована ігрова зона для найменших відвідувачів (поки батьки і старші брати/сестри отримують знання, малеча здорОво розважається)


Організатор заходу: Київський міський центр соціальних служб.

 

Довідково:

Міжнародний тиждень здоров’я підлітків проходить в третій тиждень березня, і є щорічною подією. Він має звернути увагу на особливість вікової групи підлітків, швидке фізичне та емоційне зростання яких відрізняє їх від дітей або дорослих. Головна мета проведення міжнародного тижня здоров'я підлітків – підвищити значущість здоров'я молодого покоління. Україна стала однією з багатьох країн світу, які приєднались до акції збереження здоров’я підростаючого покоління. Молодь - це свого роду «золотий запас» держави, це найбільш дорогоцінний ресурс країни. Адже від них залежить наше майбутнє.